از پوسته بزرگ آموزش آنلاین دیجی اکادمی رونمایی شد ...

آشنایی با فایل های وردپرس – مقدماتی

سلام وقت شما بخیر امیدوارم که حال دلتون عالی باشه می خوام داخل این آموزش با فایل های وردپرس بعد از نصب آشنا بشیم و بدون اینکه کدام فایل ها به دردت نمیخورم به کدام فایل ها باید پاک بکنیم. همونجوری که در جلسه قبل آموزش نصب وردپرس یاد گرفتیم الان سی پنل خودمون میشیم. در قسمت فایل منیجر سرویس خودمون که در فولدر پابلیک html و فولدر که داخل نصب کردید  باز می کنید.

اگر پرس خام رو داخل وردپرس خودتون نصب کرده باشیم شاهد هستیم که یکسری فایل  شبیه فایل های زیر داخل محل نصب تو مشاهده میشه.  که یک سری از آنها مربوط به فولدرهای نصب وردپرس و یکی از آنها فایل های اصلی و مهم وردپرس است.  دقت کنید که تمامی این فایل ها که در هنگام نصب وردپرس نسخه جدید را مشاهده می‌کنید فایل های مهم برای هستند به جز فایل هایی که در آینده به آنها اشاره می کنیم و آنها را باید بعد از نصب وردپرس پاک کنید.

با فولدر های مهم وردپرس شروع می کنیم شما در محل نصب وردپرس سه فولدر مشاهده می کنید

1- فولدره wp-admin

مربوط به پیشخوان و مدیریت هسته وردپرس وقتی که شما وارد سایت خودتون میشیم و می‌خواهیم آن را مدیریت کنید و با فراخوانی  آدرس پیشخوان یعنی همون  wp-admin  وارد این قسمت از سایت خودشون میشین.  در اینجا شما تمام فایل هایی که مورد نیاز است برای مدیریت سایت خود تنوع مشاهده می کنیم.

دقت کن که هیچ کدوم از فایل های قابل مشاهده داخل این فایل رو پاک نکنید چون وردپرس شما با مشکل جدی مواجه میشه و ممکنه که به طور کلی سایت شما از دسترس خارج بشه.

2- فولدر wp-content

داخل این فولدر تمام محتوای سایت شما مثل افزونه ها و قالب ها عکس ها و یا هر فایلی که خودتون به صورت دستی و آپلود می کنید در اینجا قرار می گیرد . وقتی که این فولدر را باز می‌کنید  فولدر دیگه قابل مشاهده است یکی فولدر افسانه های شما و یکی فولدر قالب های سایت شما.  ممکنه با توجه به نصب افزونه ها و قالب ها و یا سفارش سازی وردپرس تعداد این فولدر ها بیشتر باشد اما این دو تا فولدر از مهم ترین و جزو هسته اصلی سایت شما و نبودشون باعث اختلال جدی در سایت میشه به طوری که حذف یکی از فولدر ها باعث از دست رفتن کامل سایت میشه. فولدر بعدی فولدر Uploads هست که زمانی که شما یک فایل مثل یک عکس را از داخل مدیریت رسانی بت پرست داخل سایت خودتون این پرت می کنید داخل این قسمت ذخیره میشه که با توجه به الگوریتم اون فولدر های زیر شاخه درست می شوند که معمولاً بر اساس تاریخ ایجاد شدند.  توصیه می‌کنیم اگر عکسهای سایت شما برای شما مهم هستند به هیچ عنوان هیچ کدام از وسایل هایی که داخل این فعالیت دیده میشه  پاک نکنید زیرا عکس های اصلی سایت شما هم باهاش پاک میشه و دیگه قابل برگشت نیست مگر اینکه بخواهید بکاپ برگردونید و یا عکس آن مجددا بارگذاری کنید و در نوشته ها در مطالب سایت خودتون از اول عکس ها را قرار بدهید.

3- فولدر wp-includes

این فولدر هسته اصلی سایت شماست و تقریباً موتور وبسایت شما محسوب میشه . و اگر این فولدر بشین فایل های مختلف داخل این فولدر قرار گرفت.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.